Pat din lemn Lisabona cu saltea super-ortopedica cu arcuri Sensation

Catre magazin

Pachet format din Pat Lisabona si saltea super-ortopedica cu arcuri Sensation. Cumparand acest pachet beneficiați de un discount suplimentar de 200 lei.
Salteaua cu arcuri, super-ortopedica Sensation, are in compozitie materiale de calitate, antialergice, realizate in asa fel incat sa-ti ofere confortul si siguranta unui somn linistit, intr-o pozitie corecta. Salteaua super ortopedica Senzation poate fi folosita atat iarna, cat si vara.
Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea. Sunt folosite arcuri bitronconice de 2,4 mm din otel carbon de inalta calitate, tratate termic, cu inaltimea de 145 mm, 2 straturi de pasla impregnata cu densitate de 800g/m2, acopera miezul elastic contribuind substantial la cresterea portantei acestuia, marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm pe tot conturul saltelei, iar straturile de pasla sunt acoperite cu poliuretan de densitate de 23 Kg/m3 cu grosimea de 2 cm. Salteaua ortopedica Sensation detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 200g/m2 impreuna cu un strat de spuma poliuretanica de 1 cm grosime cu densitate de 23 Kg/m3. Husa exterioara este confectionata din amestec de vascoza si bumbac. Banda laterala este matlasata impreuna cu o banda de poliuretan de 6 mm, prevazuta cu aerisitoare pe ambele parti.
Patul este din lemn masiv malaezian si MDF alb Lisabona este realizat de c?tre o mic? fabric? din Europa cu o tradi?ie de peste 20 de ani in realizarea paturilor, timp in care procedeul de produc?ie ?i calitatea produselor au devenit legendare. Majoritatea componentelor sunt realizate manual prin tehnici meticuloase, totul pentru a controla calitatea final? a produselor. Patul con?ine suportul pentru saltea. Suport de tip lamelar cu ?ipci longitudinale din lemn montate pe cadrul patului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *