Saltea Dormeo Air Select Plus

Catre magazin

Bucura-te de cele mai inovatoare tehnologii pentru saltele: Dormeo Air Select Plus este o adevarata opera de arta a saltelelor hibrid care imbina spuma cu memorie si arcurile impachetate. Aceasta saltea remarcabila imbina stiinta somnului obtinuta in 20 de ani de experienta si spuma cu memorie – o inovatie pe care trebuie sa o incerci.

Cand vine vorba sa doarmna impreuna, partenerii gasesc greu o saltea perfecta, mai ales cand unul doreste o suprafata de dormit mai tare, iar celalalt, mai moale. Cu Dormeo Air Select, aceasta problema nu mai exista. Aceasta saltea are doua nuclee(2 saltele separate intr-o singura saltea matrimoniala de 160cm si mai mult), ambele reversibile. O poti intoarce in functie de cum preferi sa dormi.
Arcurile de spuma ale modelului Air Select asigura adaptabilitatea 3D – salteaua se misca tridimensional, adaptandu-se corpului tau. Indiferent de pozitia in care stai culcat – pe o parte, pe spate sau pe burta – fiecar arc se va mula dinamica dupa contururile si miscarile corpului tau, fara a crea presiune in nicio zona.
Arcurile cu niveluri diferite de fermitate sunt aranjate in miezul saltelei pentru a iti asigura un confort personalizat si sustinere dinamica in timpul somnului. Zona centrala ofera sustinere ferma pentru zona pelviana. Cele doua zone exterioare asigura o sustinere mai moale pentru umeri, partea lombara si picioare.
Salteaua Air Plus respira exact ca tine. Sistemul sau special de ventilatie este rezultatul structurii unice de tip fagure a arcurilor, care permite circulatia libera a aerului prin saltea, prevenind aparitia caldurii, a umiditatii si a punctelor fierbinti. S-a dovedit ca revolutionarele Octasprings lasa aerul sa circule de 6x mai bine decat saltelele traditionale din bloc de spuma, ceea ce asigura un somn mai proaspat, mai igienic si mai sanatos.
Salteaua beneficiaza de asa-numitul Tratament Adaptiv – un tratament care te ajuta sa dormi in conditii ideale de temperatura. Tratamentul favorizeaza termoreglarea naturala si iti tine de cald iarna si racoare, vara.
Salteaua Dormeo Air Select Plus este confectionata din arcuri Octaspring si un strat de arcuri impachetate. Sistemul pantetat in fagure al arcurilor Octaspring asigura o excelenta adaptabilitate 3D si aerisire sporita, iar stratul suplimentar de arcuri impachetate confera saltelei inaltime mai mare, mai multa stabilitate, durabilitate si o circulatie optima a aerului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *