Saltea Dormeo Fresh Prima

Catre magazin

Saltea cu 3 zone de confort, de inalta calitate, cu inaltime de 18 cm, 2 cm de spuma cu memorie intr-o husa moale ce se muleaza perfect dupa corpul tau.
Combina materiale care sustin spatele tau – pentru duritate perfecta si materiale care lasa corpul sa respire – pentru prospetime perfecta. Doua straturi de spuma Ecocell® asigura un excelent confort in timpul somnului – si adaptabilitate. In mijlocul acestei saltele sunt arcurile premiate Octaspring® care se adapteaza si se misca odata cu corpul tau. Spuma Ecocell® si sistemul unic de ventilatie cu Octaspring® asigura un flux constant de aer care garanteaza un mediu de dormit proaspat noapte dupa noapte. Gratie acestei structuri unice, salteaua nu permite deloc transferul de miscare pe suprafata sa. Salteaua este potrivita pentru persoanele care cantaresc pana la 140kg.
Spuma cu memoria din husa moale si frumoasa se muleaza perfect dupa corpul tau. Si este extraordinar de igienica. Materialul din bumbac moale este intretesut cu fibre imbracate in argint si tratat cu CleanEffect® Silver, actionandeficient impotriva –acarienilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute.. Husa detasabila sa poate da jos usor folosind fermoarul si se poate spala oricand doresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *